Nybyggeri

– dine lokale tømrer & snedkere. 

Drømmer du om at bygge nyt? Så er du kommet til det rette sted. Vi går på arbejde hver dag for at bygge de bedste rammer – både til dig eller dit erhverv.

Fra start til slut

Når der skal bygges nyt, kan det godt være en mere eller mindre uoverskuelig proces – specielt, hvis det er første gang, at du skal i gang med nybyggeri. 
Derfor hjælper vi dig hele vejen fra de første idéer og tanker vedrørende nybyggerplanerne og selvfølgelig til det helt færdige resultat, hvor du kan tage dine nye rammer i brug.

Vi sørger for løbende dialog, samtaler og hjælp til alt fra byggetilladelser til valg af materialer og løsninger.

Byg dit hus uden at skulle løfte en finger

Når vi bygger huse og erhvervsejendomme, så klarer vi hele arbejdet fra A-Z, så det eneste du skal klare er at fortælle os, hvad du drømmer om, og hvilke krav og specifikationer, du har til byggeprojektet.
Derefter klarer vi resten, så du ikke bliver presset af det i din hverdag.

Med udgangspunkt i dit byggebudget

Sammen med vores byggekoordinator og arkitekt laver vi tegninger og beskrivelser af projektet, så det passer til jeres budget.

Her indregnes der også materialevalg på alt fra fundamentet til taget og husets forskellige rum. Vi laver ikke typehuse, men derimod unikke huse og ejendomme, der lever op til dine behov og ønsker.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud

Find os

Hodsager

Esbjerg

Nørre Sundby

Thisted

Haderslev

Langeskov

Århus

 

 

Tlf. 6122 2630 

kontakt@isv-byg.dk