Ny direktion i Dansk Industri & Skadeservice

Først af alt godt nytår og tak for det forgangne år.  

Og så vil vi fortælle lidt om, de forandringer, der sker i DIS Vest i øjeblikket – og hvad du får ud af det i fremtiden.

Vi har nemlig oplevet stor vækst og en ny tilstrømning af opgaver i DIS det seneste års tid, og det er vi meget taknemmelig for. Nye og flere opgaver betyder jo også mere arbejde, og derfor har vi budt Kim Bak Kristensen tilbage i direktørstolen. Sammen med Torben Lind vil han udgøre firmaets direktion i fremtiden.

I 2020 kan du derfor se frem til, at vi tilbyder endnu flere services i dag – og stadig med fokus på, at du altid ved, at vi kommer så hurtigt så muligt og levere topprofessionelle løsninger.

Vi kan godt løfte sløret for, at Torben og Kim allerede har været i gang.

Ny mand i front for industriservice og -rengøring

Industriservice og -rengøring har fået sin egen afdeling, som  Henrik Tønnesen har æren af at holde overblikket over. Henrik er 100% dedikeret til opgaven.

Vi har med udskillelsen af industriservice i egen afdeling sikret, at vores 3 dygtige skadeserviceledere og fugtteknikere primært kan koncentrere sig om at styre projekter indenfor skadeservice og fugtopgaver.

Vi har også lavet justeringer for at sikre, at vores projektledere og fugtteknikkere er på pletten, når der er brug for det, og derfor har vi inddelt skadeserviceafdelingen i områder.

Nu ser det således ud:

Overblik over den nye konstruktion i Dansk Industri & Skadeservice

Alt dette sker for at løfte DIS til et nyt niveau og sikre, at du altid kan få løst de opgaver, som du kommer med til os.

Vores grundform er selvfølgelig ikke ændret. Du vil som altid have en fleksibel løsning hos os, og du kan altid få fat på os 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – 365 dage om året.

For vi ved, at tiden er vigtig – både for dig og for os.

Vi ser frem til et godt samarbejde i 2020 og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning og hjælp. Så sidder vi klar til at tage en snak med dig

Med venlig hilsen
Torben Lind og Kim Bak Kristensen
DIS VEST